Larmkillen kom tidigt…

Larmkillen kom tidigt…

Vi har beställt nytt larm och detta skulle installeras nu på morgonen. Klockan 8.30 skulle larmkillen vara här… 8.15 ringer det på dörren! Baileys som nästan aldrig går upp före 11, vinglade nerför trappen och skällde sömnigt. Som tur var så gillade larmkillen hundar 🙂

Larmkillen hade dessutom ungar som tävlingssimmar och ett hus på Öland. Så vi hade ganska mycket att prata om 🙂

MEN vi fick inte det billiga larmet som vi beställt, för det kunde förståss inte installeras här. Tänk om man kunde få all information på telefon när man ringer för att få veta det man behöver. Va bra det skulle vara då och vad mycket tid den stackars larmkillen skulle spara. Så istället för 480 kr, blev det nu nästan 3000!!! Men men, nu har vi inga sladdar som skräpar eller kan klippas av och vi har dessutom överfallslarm och kan skrika rätt ut i luften så hör Securitas oss. Undrar om de kan tjyvlyssna på oss oxå… och dessutom utnyttjar den möjligheten…?

Nu har vi iaf ett schysst larm och kan åka på semester i lugn och ro. Eftersom grannarna hade påhälsning förra veckan, så känns det lite tryggare. Larmet går direkt till Securitas som dessutom kan komma förbi om vi känner oss oroliga. Bra bra.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *