Jag försöker ju!!!

Jag försöker ju!!!

Hur kan man vara stressad när man har semester? Jag lyckas iaf…

Jag försöker att leva i nuet och ta vara på dagarna. Ändå sitter jag där med almanackan i knät och planerar hösten. Igår fick jag för mej att vi åker hem redan på fredag, men det är ju faktiskt ytterligare en vecka dit. Jag försöker njuta av ledigheten, men känner mej allt annat än avkopplad och ledig. Det är frustrerande och jag vet inte varför jag inte kan koppla av.

Igår när vi var ute och gick försökte jag ta in alla dofter och synintryck och det går väl ok när jag anstränger mej, men att njuta sådär bara av mej själv går inte. Så nu är jag stressad av att jag känner mej stressad. Fattar ni? Jag blir stressad av att jag inte kan koppla bort allt och bara vara. Kanske försöker jag för mycket?

Det brukar vara en naturlig ”off-knapp” att bara köra över bron, men så var det inte i år. Det kanske är vädret? Man vill ju ha fint väder när man är ledig så man kan vara ute mycket och känna värmen på kroppen. För oss började första morgonen med regn och sen har vi både haft skyfall, blixt och dunder och storm. Nu är det ok, lite vind, molnigt och 18-19 grader varmt.

Idag ska vi åka till Borgholm. Mina fd partikollegor har evenemang på torget och Göran Hägglund kommer dit för att hålla sitt sommartal. Det ska bli kul att träffa gamla bekanta och kanske få möjlighet att förklara för Göran varför jag lämnat partiet. Han vet iofs att det varit struligt i vår lokalavdelning, men det kunde ju vara schysst av mej att berätta min version.

Nu ska vi ta en promenad med Baileys och sen äta en tidig lunch. Sen åker vi till Borgholm, vi har massor att visa A på vägen dit; kamelerna i Alböke och en del annat. Kameran åker med, så det kommer bilder senare.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *