Jag vann!

Jag vann!

Rätt vad det är så hittar jag nån tävling som jag deltar i och rätt vad det är så vinner jag  🙂

I veckan såg jag en tävling från Rönisch där man kunde vinna inträde till Nickelodeons dag här på Öland eller i Stockholm och en goodiebag från Oriboo. Man behövde bara lämna sin mailadress och välja ort, så var man med i utlottningen. Jag såg att det inte alls var många som ville gå just här på Öland, de flesta ville gå i Stockholm. Så jag skrev dit mitt namn och tänkte inte så mycket mer på det.

Igår kom ett mail där det stod att jag vunnit! Så idag drog jag iväg till Borgholms Slottsruin där kalaset skulle äga rum. Det var verkligen ett kalas, ett stort barnkalas med Sean Banan, Anton Ewald, han den där som vann Idol och trollkarlen från Talang. Med så mycket folk fick man parkera ända borta vid Solliden, men jag såg ingen ur kungafamiljen. Det kan man faktiskt göra då och då, särskilt på förmiddagarna när de är ute och motionerar.

Vyn över Borgholms slottsruin är en av de finaste i hela Sverige, tycker jag. Det är ett favoritmotiv att fota, så det gjorde jag även idag förstås. Det tog en stund att gå från parkeringen, så lite motion blev det också. Väl framme fick jag gå förbi hela kön och brevid scen fick jag träffa en tjej från Oriboo. Av henne fick jag en goodiebag med en Oriboo-boll, värd 995 spänn! Den plus inträdet för 175 spänn var alltså min vinst, inte så pjåkigt. Och en keps! Dessutom var min boll signerad av Anton Edward och nån mer… wow…

Den där bollen är alltså som ett helt aktivitetscenter och meningen att få folk att röra på sej istället för att sitta framför datorn och slappa till sej. Jag blev visad några övningar, såg en liten stund på showen och åkte sen hem igen. Väl hemma packade vi upp bollen och Martin började testa den. Han konstaterade snabbt att den iaf fick igång pulsen på honom ordentligt. Den har redan 7-8 förprogrammerade spel och vi kommer att få gratis uppdateringar varannan månad.

En kul grej, men ganska dyr måste man väl ändå säga. Ska bli intressant att se om det blir en ny innegrej. Kanske – kanske inte… Tyvärr är nog dagens unga mer intresserade av att häcka framför datorn, att jobba upp pulsen är nog för jobbigt. Men man kan ju alltid hoppas  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *