Ute ur 60-klubben :-)

Ute ur 60-klubben :-)

Efter en tung löptur är det mysigt att gosa hund lite

Måndag betyder ny vecka och vägning… allt gick ju så bra men så var vi på kalas och gick upp lite och sen åkte vi till London och gick upp lite till… men idag visade vågen återigen 59.9, ner 0,5 sen förra måndagen. I´m back!

Jag är ur 60-klubben och planen är att inte bli medlem där igen. Med två veckor kvar av semestern är det bara framåt som gäller, eller neråt kanske man ska säga. Många skulle nog tycka att vi har världens tråkigaste semester där vi bara tänker på mat, vila och motion – men det är precis så som vi vill ha det och ger oss det resultat av semestern som vi önskar. Vi vill går ner i vikt! Då är en semester utan alkohol, godis och att inte ”unna” sej, ingen större uppoffring. Vi har det jättebra, mår jättebra och får det resultat som vi vill. Allt är alltså jättebra!

Baileys har sovit hela natten för tredje natten i rad, så nu är han ok igen. Min sömn är däremot inget vidare, men jag vet inte varför. Enligt mitt magiska armband vaknar jag ca 20 ggr per natt och har en riktigt dålig kvalité på sömnen. Så det där med att göra lite på dagarna tjänar jag nog ganska mycket på. Vi går ut och går en knapp timme vid 11, sen sitter jag och skriver lite tills Martin ropar att lunchen är klar. Efter lunch sitter jag ute och läser, eventuellt tar jag en löptur medan Martin gör middag. Vi äter vid 18 och tar sen ytterligare en timmes promenad. På kvällen spelar vi kort eller kollar nåt på tv och somnar sedan oftast innan midnatt.

Lugnt och skönt! Allt går i precis den takt vi vill och vi njuter av precis varenda minut. Solen bara öser ner och där ligger jag och suger i mej värmen med hela kroppen. Love it!!! Om två veckor är vi hemma igen och förbereder första arbetsdagen… bäst att gå ut i solen igen medan jag kan!

Hoppas att ni mår minst lika bra som jag. Ta hand om er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.