Julkort eller ej?

Julkort eller ej?

När barnen var små och jag fortfarande var gift skrev jag kanske 75-80 julkort per år. När pengarna blev färre i plånboken fick jag ransonera, då blev det kanske 30-40… Förra året var ju ingen hit och det blev faktiskt inte ett enda julkort skickat. Men så i år tänkte jag att iaf några skulle få, iaf de som skickat till oss de senaste åren. Så nu har jag skrivit 11 stycken  🙂

Så funderade jag på om det kanske sitter någon någonstans och är lite ledsen eller ensam… så det kan eventuellt bli några till bara för att glädja någon lite sådär.

Men frågan är ju VARFÖR man skickar julkort? En kontakt som man har med vissa bara en enda gång om året. Känns lite märkligt faktiskt… Så de jag skickar till i år har jag regelbunden kontakt med, inte bara ett livstecken runt jul. Jag skriver även julbrev som skickas via mailen till betydligt fler. Och genom bloggen kan man också skicka julhälsningar som vem som helst kan läsa och kanske bli lite glad över?

Hur gör ni? Skickar i julkort och vem får isf era julkort?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *