Jag vann!… nästan…

Jag vann!… nästan…

Idag var det dax för den regerande mästaren = jag, att försvara min titel på skytteklubbens årliga högtidsdag. Å det gjorde jag med den äran… iaf nästan… min vän, (partikollega mm) Jimmy vann föräldraklassen, medan jag tog hem silvret. Men jag vann iaf över de andra mammorna  🙂

Nästa år ska jag slå honom! Jag vann också enkelt första året jag var med, sedan dess har jag fått kämpa. Så vi får väl se hur hans resultat står sej till nästa år, när han inte längre är nybörjare…

Även Martin, Junior och Mandisen skjöt. För Mandisen var det första gången och hon tyckte det var riktigt kul.

Senior hade egen tävling med de andra elitskyttarna och i grundomgången gick det riktigt bra, men när det var final så blev han lite nervös och skjöt bort sej. Snart åker han på SM, så han får nog träna lite till för att komma till rätta med nervositeten.

Regning och kallt var det, så nu är vi hemma för att torka och värma oss. Sen åker vi till min kusin och henne sambo, som bägge fyller år. Lite tårta till middag kanske inte är världens bästa planering, men det är gott  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *