Joråsatte…

Joråsatte…

Gårdagen gick alldeles för snabbt, vet inte riktigt hur det gick till… men kort efter att jag vaknat var det lixom dax att lägga sej igen… hm….

Lite hann vi iofs med på vår vakna tid. Vi fick veta att det var lite utförsäljning på en butik här i närheten och åkte dit. Krabba för 50 spänn tackar iaf inte vi nej till. I ett hörn stod en massa grejer till halva priset, bla grillar. Vi behöver en ny så när det ändå var så stor rea var det lixom bara att slå till. När vi skulle betala  fick vi veta att de smygstartat sin totala utförsäljning, då de ska stänga inom kort. Så vi åkte dit idag igen och kolla igenom butiken ordentligt. Vi fyndade blockljus, skor till mej, underkläder, köksgrejer och lite annat. Sånt vi behöver och ändå har tänkt att köpa. Får man det till halva priset är det ju hur bra som helst.

Helgen gick alltså alldeles för fort. Efter allt scannande har jag fått ont i ryggen, så nu har jag några dagar när jag inte ska sitta vid datorn så mycket. Igår blev det istället (som vanligt) söndagspromenad med våra medlemmar. Det var jätte fint väder och en otroligt skön promenad, trots att vi gick en timme tidigare än vi gjort under helgerna.

Å idag har det snöat, blä! Det har kommit så pass mycket att jag faktiskt har skottat lite, men nu är det plusgrader igen och snön smälter bort. Nåja, lite snö får jag väl stå ut med… jag tycker den här vintern har varit perfekt ur snösynpunkt. Så nu hoppas jag att de sista två vintermånaderna också ska vara nådiga mot oss. Nu är det lite vitt på marken, det räcker så.

Trots kalaset i lördags så stod jag still på vågen. Nu är en kalashelg av fyra avklarad, bara tre kvar alltså. Undrar om jag fortfarande står på samma vikt den 6/2, när alla kalas är över…? Det återstår att se…

Nu blire nog en kopp te och en tupplur på soffan innan det är dax att jobba. Har ingen lust alls att gå ut igen, men men… inte mycket att välja på. Det är bara att gilla läget!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *