Julpapper eller presentpapper???

Julpapper eller presentpapper???

Vännen och jag hade en diskussion om julpapper vs presentpapper på pendeltåget härom dagen och det blev så livligt att även andra passagerare kom med sina åsikter 🙂  Sånt e kul!
 
Bakgrunden är följande:
Vännens mamma fyller år 13/12, Vännen själv 10/1, min mamma 27/1, Junior 28/1 och jag själv 31/1. När Vännens mamma fyllde år ville han försäkra sej om att vi hade vanligt presentpapper hemma. Det fick absolut inte vara julpapper på hennes födelsedagspresent. Jag tyckte det var lite larvigt… spelar väl ingen roll vad det är för papper??? Jo, det var viktigt för honom att separera födelsedagen från julafton, eftersom han själv alltid fått kombinerade presenter. Som om inte jag också fått det!
 
Jag hävdade att det är gåvan och tanken som räknas, det behöver inte ens vara inslaget! Det har hänt att jag slagit in i både pappkassar och tidningspapper… Det var tydligen bättre än julpapper enligt Vännen…
 
Så vänder sej en av de andra passagerarna och säger att hon håller med Vännen och han tittar leende på mej. Jag fick ge mej den gången – men hävdar fortfarande att det inte spelar någon roll vilket papper man använder och bara därför ska alla som fyller år i sommar få julpapper på sina presenter!!! Så det så!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *