Vi flyttar!

Vi flyttar!

Ända sedan Vännen flyttade in har vi bott lite halvprovisoriskt i sovrummet. Två omaka sängar har trängts med mitt skrivbord på ett mycket opraktiskt sätt. Detta blev det ändring på ikväll!
 
Jag har funderat på hur man skulle kunna göra det bättre, men utan att köpa in nåt nytt – det har vi inte råd med. Så det blev rokad. Jag har rensat ur och kastat, och kastat… och kastat och än är det inte klart! Det kommer bli många kassar att åka till soptippen med innan jag är färdig. Dessutom ska vi sätta upp hyllor inne på vinden så jag kan utnyttja platsen där bättre. Nu ligger allt bara längst väggarna.
 
Vännen går med på det mesta jag säger och har roat sej med att rensa bland ormboet under skrivbordet. Så nu är sladdarna uttrasslade och ligger där de ska. Medan han pysslade med det, drog jag möbler runt i hela rummet. Det kanske blev lite väl mycket ”kan själv”, men det är sån jag är…
 
När vi var färdiga konstaterar Vännen ”Nu kan vi ju dansa här!”. Så stor plats blev det faktiskt på golvet. Jätteskönt. När pengarna finns ska vi köpa nya sängar och byta ut en hylla som står vid skrivbordet. Detta känns såååå skönt! Nu kanske Vännen känner det lite mer som sitt hem också, eftersom han mer och mer är med och förändrar. Hoppas det.
 
Nu är jag varm, trött och slut i kroppen. Tur man är ledig imorrn  🙂
Gnatt!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *