Leila Lindholm + Viktväktarna = Sant!

Leila Lindholm + Viktväktarna = Sant!

Idag har jag varit på tre event efter varandra, men den viktigaste och mest intressanta för mej var förstås Viktväktarnas presslunch. Det var nämligen idag vi skulle få veta vem vår nya talesperson var. Spännande värre!

Jag mötte upp min kompis Nadja på tåget och tillsammans gick vi först på pressvisningen av Åhléns vår- och sommarkollektion, men det ska jag berätta om senare. Väl färdiga där åkte vi till lokalen där presslunchen skulle vara, men vi var tidiga så vi satt oss på Hotell Birger Jarl och väntade. Vi tog varsin kopp te, laddade mobilen och höll utkik mot lokalen ifall vi skulle se vem det var… men det gjorde vi förstås inte.

Klockan 11.30 gick vi in och möttes av champagne och Viktväktarnas VD Stefan Ryme. Det var ju han som skrev kommentaren som jag sedan spann vidare på med ett långt mail till honom och nu fick vi hälsa och prata vidare. Ett spännande möte som jag uppskattade väldigt mycket! Nu har jag bjudit in honom att hälsa på i vår klass i Haninge för att se hur vi jobbar.

Å sen träffade jag förstås Shirley! Fina Shirley som alltid är glad och oförskämt snygg… och alltid med på mina upptåg. Jag hade med mej ett par kokböcker som jag ska ge bort i julklapp och hon signera snällt. Tack tack! Så tog vi mat och hon kan inte riktigt släppa det där med att jag inte tycker så där överdrivet mycket om mat, utan gärna skulle ha middagen i pillerform  🙂

Under lunchen presenterades resultatet av en ny marknadsundersökning som bla visa hur mycket föräldrarnas ”bantningshysteri” smittar av sej på barnen och hur länge man står ut med olika dieter. Ganska skrämmande siffror faktiskt… Å så berättade Shirley lite om sin resa och om sitt fortsatta uppdrag med VV, numera som normalviktig och som ska visa att man även kan hålla vikten inte bara gå ner med VV.

Å sen var det dax! Nu skulle vi äntligen få veta vem vår nästa talesman var… så klev en otroligt snygg Leila Lindholm ut på golvet, iklädd en otroligt läcker röd klänning som jag bara SKA ha! Martin: öppna plånboken tack! Leila har gått ner 18 kg och berättade om sin viktresa och hur enkelt hon tycker att allt varit. Å sen var det fotodax!

Jag tog bild med VD´n och Shirley och sen med Leila. Men så ville jag ha en bild med både Leila och Shirley och då tyckte Shirley att smurfen skulle vara  mitten… smurfen är alltså jag… vi är alltså på den nivån nu, vilket är helt ok med mej  🙂

Lunchen var otroligt god och himla trevlig och vi fick med oss en minigoodiebag hem. Lagom så att det fick plats i väskan tillsammans med grejerna från Åhléns. Nu hoppas jag bara att Leila och Shirley tillsammans ska dra folk till våra klasser igen, så att vi slipper uppleva höstens pengapanik även i vår. Men folk kanske har fattat att 5:2 inte funkar i längden? Jag hoppas det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *