Ljuvlig bild skapar frågetecken

Ljuvlig bild skapar frågetecken

En kväll när vi var ute och gick på mässan hände något väldigt udda. Mitt bland husbilarna såg vi ett vackert brudpar och sånt skapar ju frågor, iaf hos mej 🙂

Efter att mässan stängde i torsdags (tror jag) tog vi en promenad runt området. Först gick vi ner till det sluttande området där man har utsikt över hela Jönköping. Sen följde vi gångstigen för att gå dit solnedgången syns bäst. Å där fick vi se dem; brudparet.

Ett ungt par i bröllopskläder, två små finklädda flickor och en fotograf. Vi trodde inte våra ögon, att ta bröllopsbilder bland tusentals med husbilar och husvagnar är ju inte så vanligt. Absolut inget man ser varje dag precis. Å då poppar det upp frågor i min lilla skalle… Jag vill veta mer!

Om man gifter sej på en stor mässa så kanske man har träffats där? Eller har man kanske träffats på nån camping? Det borde ju ha något med camping att göra iaf. Tycker jag 🙂

Men så fick vi höra att Jönköping haft drive-in-vigslar under veckan. Så de kanske bara har hoppat in och gift sej i stan och kört iväg till Elmia bara för att ta bilderna med den vackra solnedgången? Jag blev såååå nyfiken, men de var fullt upptagna så vi ville inte störa med en massa frågor.

Men visst blir man nyfiken? Blir inte ni det?Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

5 svar på ”Ljuvlig bild skapar frågetecken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *