Lugna dagar

Lugna dagar

Jag tror faktiskt att vårt elände är över, på riktigt! Men när man varit med om något tråkigt kommer det ofta sviter efteråt. I det här fallet mer kostnader… den sista räkningen trillade in och personen i fråga ligger nu ca 2000 kr back. Nu får vi se hur detta ska lösas. Så trots lönen som kom idag blir det minus på kontot och detta förändras inte ens med nästa lön. Inte förrän lönen i september kan h*n se fram emot att ha pengar över efter att alla räkningar är betalda. Surt. En riktigt dyr läxa blev det.

Nu är det iaf lugnt och vi njuter av lugnet och vädret. Igår låg vi på stranden i några timmar och läste. Jag sträckläste ”Varför gråter inte Emma?”. En otroligt intressant och gripande bok om den sk Arbogamamman, vars två barn blev mördade. Jag har haft den hemma ett bra tag, men inte haft ork att ta mej igenom den. Igår tog jag fram den och på kvällen var den slut. Jag kan absolut rekommendera den till dej som är intresserad av rättegångar och polisärenden.

Senior jobbar på hos brorsan och ikväll ska han även hjälpa kompisarna i Handelsträdgården. De ska iväg på middag, så Senior får sköta deras minigolf-bana under tiden. Sånt gillar han.

Vi fick post idag! En av våra kompisar från Salem åkte till Öland här om dagen och tog med sej vår post. Det roliga är att han jobbar på posten, så inte ens på semestern är han ledig  🙂  Idag mötte jag upp dem vid vårt berömda systembolag (som alla hittar till av någon anledning) och fick postbunten. Jag tyckte att han kunde behålla våra räkningar, men det ville han konstigt nog inte göra…

Har precis haft ett långt samtal med Junior som har det jättebra hemma i Tumba. Igår samlade han kompisarna för att grilla och allt hade gått lugnt och städat till. Han jobbar hur mycket som helst, tränar och trivs med livet. Idag kom lönen och han kollade genast att jag fört över det mesta till hans sparkonto för den kommande motorcykeln. Å visst hade jag gjort det!

Nu ska jag sätta mej i solen igen, stranden får vara idag. Kanske ska börja på nästa bok… har några att välja på. Men jag tror att jag hellre sätter näsan i någon av tidningarna som kom med postbunten. Så länge livet är lugnt och solen skiner så är läget helt ok, vad man läser har mindre betydelse. Just nu är livet ganska skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *