Mål i livet?

Mål i livet?

Sitter och slölyssnar på Tildes morgonprogram, de pratar om mål i livet. Har jag några specifika mål i livet? Jo, det har jag faktiskt. Årets mål är att gå ner 7 kg och att fixa något annat att göra på dagarna, som dessutom ger mej en stadig lön. Livsmålet är lite större… jag vill förändra världen! Skitenkelt va?!
 
Jag vill ha en bättre värld för våra barn. Vi har ett stort miljöhot hängade över oss. Vi har mängder av barn som mår dåligt pga olika orsaker. Hur gör vi för att det ska vara värt för våra egna barn att senare sätta sina barn till världen?
 
Det är pga av detta som jag vill få en plats i riksdagen. Nog för att man kan göra mycket utanför riksdagen också, men det är trots allt där som man kan förändra lagarna. Det stora målet i mitt liv är alltså att komma in i Riksdagen, skitenkelt det oxå…
 
Vad är ditt mål?
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *