Matsedel v 26

Matsedel v 26

Midsommar är över, hoppas den var bra. Nu kör vi framåt igen och sätter upp nya mål, eller? Det kanske finns en ny plan till nyår nu? Här är den enda planen att stanna kvar på målvikt, men få en starkare kropp – en inte helt enkel kombination faktiskt.

För att bygga muskler måste man äta rätt och ofta lite mer, för att stå still i vikt måste man äta lika mycket energi som man gör av med. Knepigt, men det går faktiskt helt ok! Något hekto hit eller dit får man räkna med, helt still kan man inte stå. Just nu är målet att få starkare mage och hitta muskler där som aldrig använts, typ… medan jag letat efter dem har jag haft jordens träningsvärk, jag har alltså hittade rätt 🙂

Så träningen fortsätter, tre gånger i veckan, plus promenader, två gånger om dagen. Om corontänen fortsätter länge så kommer jag att vara i mitt livs form när allt blir normalt igen! En del av övningarna finns på min instagram @marlenerinda kolla under storys hälsa/träning.

Under tiden fortsätter vi att äta gott 🙂

Här är veckans matsedel:

Måndag: Pasta med halloumisås (Grön, Blå, Lila 9 SP plus pasta)

Tisdag: Lax med citron (Grön, 9, Blå och Lila 4 SP plus pasta)

Onsdag: Wraps med kycklingröra (Grön 8, Blå och Lila 0 för hela satsen)

Torsdag: Gratinerad kassler (Grön 3, Blå 3, Lila 3 Sp plus potatis)

Fredag: Pasta med lövbiffssås (Grön 6, Blå 6, Lila 6 plus pasta)

Lördag: Grillat med mangosalsa (Grön 0, Blå 0, Lila 0)

Söndag: Grillade Tofuburgare (Grön fr 3, Blå och Lila fr 2 per burgare)

Jag gissar att några av er kanske redan har semester eller börjar den om någon vecka. Vi har lite kvar tills dess, inte förrän i mitten av juli checkar Martin ut för semester – jag checkar lixom aldrig ut på samma sätt. På sin höjd kan jag förinställa inlägg här, vilket jag gör med veckomenyn – men annars jobbar jag på nästan som vanligt. Det känns som semester ändå eftersom Martin är ledig och vi kan göra lite mer spontana grejer.

Ha en toppenvecka, oavsett om ni jobbar eller har semester. Ta hand om er så mycket ni kan, på absolut bästa sätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *