Matsedel v 32

Matsedel v 32

Det är augusti och kräftskivorna är här! Gillar ni kräftor? Det gör jag! Jag är galen i skaldjur och just kräftor och räkor hör till favoriterna, men även krabba och hummer förstås. På Smögen frossade vi i räkor, så himla gott!

Vi har kommit hem igen, så nu ska vi äta kräftor med en massa goda tillbehör! HÄR finns tips på gott att ha till kräftorna. En traditionell västerbottenpaj brukar ligga på runt 150 Points, vår är på 22 för en hel paj. Bra va! Då kan man tom ta flera bitar 🙂

Sommaren i husbilen har varit helt fantastisk! Vi har haft så otroligt roligt, sett så mycket intressanta och fina platser och träffat så många härliga människor. OCH vi har vi har gjort några nya recept på vägen. Behöver ni tips på mat för små kök, som tex husbil/husvagn/båt så kan ni titta HÄR – mer kommer!

Vi har följt matsedlarna så gott vi kunnat, men mest är de faktiskt för er 🙂

Här är veckans matsedel:

Måndag: Gratinerad Zucchini m tacoröra (5 P/port)

Tisdag: Pasta med laxsås (5 P/port, plus pasta)

Onsdag: Långpannekyckling med vitlök- och basilikakräm (21 P för allt)

Torsdag: Ost- och skinkpaj (36 P för hela)

Fredag: Vitlöksräkor (5 P/port, plus ris)

Lördag: Kräftor med Västerbottenpaj (22 P för hela pajen)

Söndag: Grillat med potatiskaka (17 P för hela kakan)

Det är många favoriter den här veckan, bla laxsåsen, kycklingen, räkorna… ja, allt faktiskt. Mycket bra matlådemat, så passa på att fylla frysen!

Martin har börjat igen och nu kommer vi att vara hemma ett par veckor innan vi åker ut igen. Vi har ju förmånen att kunna jobba var vi än är, så vi är vart vi vill. Ni har väl inte missat att följa oss på youtube och se våra filmer som kommer ut längs vägen. På så sätt blir ni också en del av våra äventyr 🙂

Ha en fin vecka nu och ta hand om er själva på bästa sätt. För att ni är värda det helt enkelt!


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

2 svar på ”Matsedel v 32

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *