Matsedel v 35

Matsedel v 35

Ibland blir det inte som man planerat, nästan aldrig i mitt liv. Jag hade planerat för en hyfsat lugn helg, istället blev det en kryssning igår kväll. En kompis behövde sällskap och hjälp, så jag hängde på henne på ett dygn på Birka Cruises. Att det är skaldjursveckor ombord gjorde mej inget alls  🙂

Efter den lilla utsvävningen ska jag dessutom åka på mitt första VV-möte på flera år och förmodligen väga mej… det är inte så illa alls, men upp sedan senast som nog var för ganska precis två år sedan. Jag tänkte hälsa på klassen i Huddinge på onsdag och hoppas träffa några av våra gamla medlemmar förstås. Jag vet att många går kvar och det skulle vara grymt roligt att träffa dem.

Så bor ni i närheten och har funderat på om Viktväktarna är något för er – KOM! Jag är där och berättar lite om min viktresa och ska försöka peppa efter bästa förmåga. Kl 16.30 och 18 är ni mer än välkomna till ABF-huset i Huddinge, det ligger mittemot Huddinge Kyrka.

Här är veckans matsedel:

Måndag: Snabblagad blomkålssoppa 9 SP Flex för hela grytan

Tisdag: Smakrik räkgryta 3 SP Flex plus ris

Onsdag: Frittata med fetaost 2 SP Flex

Torsdag: Kyckling i paprikasås 2 SP Flex plus pasta

Fredag: Lättlagad potatiskaka och grillad kyckling 19 SP Flex för hela kakan

Lördag: Smal Västerbottenpaj och kräftor 20 SP Flex för hela pajen

Söndag: Indiska Daal fr 3 SP Flex plus ris

Jag har det ganska lugnt just nu och njuter av långa promenader, bra mat och träning. Kroppen känns ok och mycket lättare än i våras, typ 4 kilo… Det känns som att hösten kan bli bättre än vanligt faktiskt, jag hoppas verkligen det! Jag avskyr ju hösten…

Ha det bäst – kom till VV i Huddinge på onsdag 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *