Matsedel v 46

Matsedel v 46

Jag brukar alltid känna att jag ligger så otroligt efter med allt och aldrig får ihop det där med jobb, städning och mej själv. Men nu känns det faktiskt helt ok!

Jag har rensat ut massor och det blir allt lättare att städa, det är faktiskt hyfsat städat i större delen av huset just nu. Jag är även hyfsat i kapp med alla texter och vi har ett gäng recept på lager. Å jag hinner med mej själv både vad gäller sömn, träning och bra mat. Till och med tvättkorgarna är tomma. Så hyfsat ikapp med det mesta alltså, helt otroligt!

Så nu handlar det om att hålla det och jobba lite i förväg. Jag vill gärna inte sitta dagen innan semestern i januari och knacka texter för glatta livet. Då ska jag inte bara vara hyfsat ikapp, då ska jag ligga före! Den som lever får se…

Här är veckans matsedel:

Måndag: Lätt Grönsakspaj 23 SP Flex för hela

Tisdag: Lax med citron och broccoli 4 SP Flex plus pasta

Onsdag: Pastagratäng med kyckling 35 SP Flex för hela

Torsdag: Pasta med skinka och champinjoner 5 SP Flex plus pasta

Fredag: Gratinerad kassler med vitlöksröra 3 SP Flex plus potatis

Lördag: Kyckling med pizzatäcke 8 SP Flex för hela plus ris/pasta

Söndag: Bolognese med en tvist 1 SP Flex plus pasta

Ytterligare en god matvecka! Pajen är skitgod rent ut sagt och jag gillar inte ens paj 🙂 Kassler är svingod och båda kycklingrätterna är kanon i matlådan. Allt är gott!

Jag vet att en del av er börjar fundera på glöggkvällarna, HÄR finns tips till er! Å HÄR finns lite till julen i övrigt, man kan väl aldrig börja för tidigt 🙂

Ha en fin vecka, jag har det lite lugnare nu – men häng gärna med i min viktväktarvardag på instagram @marlenerinda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *