Min skruttiga VD

Min skruttiga VD

När jag kom till jobbet idag hittade jag min VD på väldigt dåligt humör. Han berättade att han hade väldigt ont i ryggen och borde gå till läkare, men… Ni vet hur karlar är, de får lixom aldrig tummen ur när det gäller sånt. Så jag ringde och bokade en tid till honom och skickade iväg honom till vår hälsovård. Han skulle vara där klockan 13 och när jag gick hem strax innan 15 hade han fortfarande inte kommit tillbaka…
 
Så nu är jag lite fundersam på hur han mår och vad de gjorde med honom. Var det inget annat än lite ryggont skulle han ju varit tillbaka ganska snart, men två timmar!!!
 
Så nu måste jag ju åka in imorrn igen och kolla läget. Min stackars VD kanske är jätte dålig.
 

Ett svar på ”Min skruttiga VD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *