Mitt drömliv!

Mitt drömliv!

*** Samarbete med Multilotto ***

Även om det här är ett samarbete och jag faktiskt får betalt för att skriva det, så är detta ett återkommande ämne för mej – hur jag ser på och planerar för mitt framtida liv. Det liv som jag gett mej sjutton på att en dag ha, det tar bara lite tid att komma dit…

Jag gillar inte vintern, det tror jag att alla i min närhet och ni som läser bloggen har förstått. Jag avskyr den faktiskt! Från oktober till april går jag runt i dvala och fryser häcken av mej. Det tänker jag ändra på! Jag gillar Sverige resten av året och vill gärna vara här under den tiden, men resten… nope, nej, vägrar! Jag måste hitta ett utlandsboende halva året, så är det bara! Sol och värme året om är lixom grejen, tro mej – jag har testat!

Tänk om man då skulle spela lite, tex på Multilotto och vinna en skön summa pengar. Tänk om man faktiskt blev multimiljonär! Vad skulle ni göra då? För mej är det ingen tvekan! Jag skulle sälja huset, hyra en stor och fräsch 4:a strax norr om stan och säga bye bye till snöskottning och sån skit. På sommaren skulle vi kunna glida runt i en schysst husbil och stanna där solen skiner och planera för vinterns vistelse. Jag vill inte äga något boende sen, varken här eller utomlands. På vintern skulle vi därför hyra något lagom stort hus i Spanien, Egypten, Gambia eller var vi känner för det och så tar man ett annat ställe året efter – eller kommer tillbaka. Inget underhåll, bara nöje och njutning. Perfekt!

Sen skulle det ju inte vara fel att ha ett privatflyg med personal, så man slapp det där tråkiga med incheckning och transport. Och en privatchaufför också förstås, så slapp man ha bil hemma! Förutom den där husbilen alltså… Å andra sidan… med egen privatchaufför skulle man ju kunna åka runt i Sverige på sommaren och testa mysiga hotell… Är man multimiljonär så är man  🙂

Detta är min drömvärld om låt säga 15 år. När jag närmar mej 60 är det definitivt hög tid att lämna kalla Sverige på vintrarna. Men det är klart… skulle man vinna storkovan så skulle det bli mycket tidigare! Typ direkt!

Hur ser ditt drömliv ut? Vad skulle du göra om du vann riktigt mycket pengar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *