Komma ikapp och jobba i förväg

Komma ikapp och jobba i förväg

Det vräker ner snöblandat regn ute, ett riktigt skitväder! En dag som gjord för att komma ikapp och även jobba lite i förväg. Det är mycket som händer just nu, så det gäller att vara förberedd och planera så gott det går.

Vi har testlagat massor med rätter, jag skriver så fingrarna glöder för att inte glömma allt. Eller jag behöver iofs inte komma ihåg så mycket, det är Martins som har recepten i skallen. Så innan han glömmer måste allt ner på pränt. Jag skriver texterna och försöker ta så tilltalande bilder som möjligt. Vi fick in 4-5 recept i helgen på Du i Fokus och jag har ungefär lika många kvar att skriva. Lyckas jag bara fixa det så kanske vi kan ta en helg utan att testlaga något, utan bara laga favoriter och bunkra matlådor 🙂

Samtidigt som jag skriver så smaskar jag på lakrits och städar. På fredag får vi nämligen nytt larm installerat och de måste komma åt överallt! Så tvättmaskinen snurrar hysteriskt för att tömma tvättkorgarna och den vertikala garderoben i sovrummet. Ja, jag har kläder både på stolar och en del på golvet faktiskt… sån är jag… Det mesta är träningskläder och myskläder. Men detta ska alltså väck nu.

Åsså åker jag ju iväg några dagar nästa vecka och då vill jag ju jobba i förväg lite. Så ett par veckors matsedlar ska in här på bloggen. Jag ska förinställa några andra texter också, både här och på magasinet. Jag tänker nämligen inte ha datorn med mej! Första resan på massor med år som jag lämnar datorn hemma. Jag har lärt mej att blogga i mobilen, så det får räcka. Vi byter hotell lite för ofta för att jag ska orka släpa på datorn. Även om den är liten och nätt, så blir den rätt tung efter några timmar även om man har en bra väska. Så under 4 kanske tom 5 dagar ska jag inte peta på en dator, får vi se hur det går…

Just det! Åker man på resa så måste man faktiskt packa också. Det kanske jag också borde göra? Får fixa det när jag städar tvättstugan och viker kläder. Å den här gången ska jag komma ihåg adapter! Förra gången fick jag ju köpa en när jag kom fram.

Det är lite mycket nu, men känns ändå som om jag har hyfsad koll på det mesta. Jag har en lång lista med grejer att fixa, och stryker vart efter. Jag är en riktig listmänniska, hur ska man annars kunna ha koll? Hur gör ni?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *