När den dagen kommer…

När den dagen kommer…

*** I betalt samarbete med Hyresmäklaren.se ***

Vi har ju sedan länge en plan om att flytta från vårt hus till husbil. Men det kommer ju att komma en dag då man återigen vill ha fast mark under fötterna och då har vi ytterligare en plan – nämligen att bo i hyresrätt.

Jag har bott i hus i 30 år och är såååå trött på att underhålla och renovera. Det kommer jag att få göra med en husbil också, men sen är jag färdig! Den dag jag återigen har ett fast boende, tänker jag överlåta allt krångligt till andra. Jag vill heller aldrig mer äga ett boende och på så sätt även underlätta för mina barn den dag jag lämnar jordelivet.

Men hyresrätt, hur enkelt är det att få en sån? Det beror på… vi står i flera olika bostadsköer förstås, men så finns det även mäklarsidor som har specialiserat sej på just hyresrätter. En av dem är Hyresmäklaren.se. Där kan man antingen kolla runt lite som man vill och söka fritt eller lägga in en ansökan om ett specifikt boende.

Vi bor just nu i Tumba, men skulle gärna bo närmare Arlanda eftersom vi vill och kommer att resa mycket. Då har vi funderat på bla Sollentuna, då slår man bara in sökområde och får upp allt som finns där. Sen kan man finjustera sin sökning med antal rum, bostadsyta, maxhyra osv. Man kan även lägga in bevakning, så får man ett mail när något dyker upp.

På hyresmaklaren.se kan man söka bland lägenheter både för privatpersoner och företag, men även för föreningar och studenter. I hela Sverige. Varje månad listas tusentals lediga lägenheter från en mängd olika hyresvärdar, men även rum om man bara skulle vara i behov av det.

Så detta kommer iaf jag att stoppa i minnesbanken, för livet efter husbilen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *