Nu händer det grejer!

Nu händer det grejer!

Vi hann massor igår!

Mamma och pappa kom hit och hjälpte oss med trappen, medan Martin jobbade och jag fixade med en massa annat. Mamma stod högst upp och skrapade tapeter, medan pappa spacklade. Han har fortfarande rätt ont i sina revben av fallet för några veckor sedan, men kämpar på så gott han kan.

Vi har rätt mycket att göra inför öppningen av VV i Huddinge på torsdag, så jag fixade med öppetskyltar, vägpratare och lite sånt. Å även om det inte syns eller märks så mycket så ska det göras och hjälper oss massor för att få dit folk. Vi vill ju ge de här medlemmarna bästa tänkbara service och hjälp nu när de stått utan så länge. Så nu är allt utom en gatupratare i sin ordning, nytt och fräscht!

Insåg också att vi måste fixa tvättstugan nu när vi gör iordning trappen. Rören till luftpumpen måste döljas på något bra sätt och då kan vi lika gärna arrangera om hela tvättstugan samtidigt för att få till alla rördragningar samtidigt. Så idag ska torkskåpet ut och tvättmaskin och tumlare flyttas. Det kommer bli mer plats för att hänga kläder, nu när torkskåpet inte längre behövs. Jag ville ha en sånt när ungarna var små, men nu tar det mest plats.

Så idag ska jag:
* fixa papprena till försäkringbolaget
* möblera om i tvättstugan
* fixa sista gatuprataren
* ringa en massa samtal
* fortsätta med albumen
* städa kök
* städa sovrum
…och en massa annat…

Önskar mej bara lite mer sol, då får jag energi. Den där vårtröttheten som folk pratar om drabbar inte mej. Jag är lite tvärtom och får mängder med energi på våren. Just nu är det iofs bra att solen lyser med sin frånvaro, då får jag mer gjort inne.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *