För lite tid på dygnet

För lite tid på dygnet

Nu har jag för lite tid igen! Iofs så väljer man ju vad man ska göra och när… men just nu har jag lite för mycket runt mej, så är det bara.

Igår började vi iaf riva tapeterna i trappen/hallen på ”riktigt”. Jag värmde tapeten med ångtvätten, som då släppte så snällt så det var bara att dra bort stora chok. Sen fick man köra lite finlir med fingrarna. Så nu är iaf en vägg nästan helt ren från tapet, bara 3 kvar… Vi har en byggställning i trappen som gör att vi får åla oss upp för trappen för att komma till övervåningen. Det är med anledning av denna som jag vill att vi ska bli färdiga fort! Planen är nu att vara klara med underarbetet på fredag, så att vi kan börja tapetsera och få trapräcket byggt under helgen. Så är vi iaf klara nånstans…

Jag tycker inte om när delar av huset är ett kaos och just nu är nästan hela huset (inkl trädgården) ett enda stort kaos. Vi har lyckats få ut alla grejer från källaren till garaget, men om någon vecka ska de ner i källaren igen. Just nu är fuktigheten 50% där nere, så det blir iaf bättre. I vardagsrummet står nu en stor hög med grejer som ska fotas och sättas ut på Tradera. Detta skulle vi gjort igår, men det hanns inte med eftersom vi började med trappen istället. Dessutom hade Martin fått tag i min förkylning igår och var ordentligt dålig. Senior tyckte han såg ut som ett lik…

Jag var iaf ute och gick med Baileys igår och kände nästan inget alls i benet. Så nu hoppas jag att den skiten är borta iaf. Efter ca 10 veckor kan jag äntligen gå utan att det gör ont! Det betyder hur mycket som helst. Då kan jag ta tag i trädgården också och gräva klart där. Så nu är det vädret som avgör var tiden ska spenderas; sol = trädgård, mulet = hallen/trappen. Som det ser ut just nu så blir det mest innearbete och det gör ingenting!

Jag skulle alltså vilja ha lite mer tid, eller färre grejer som behöver gäras… Jag går upp vid 8.30, äter frukost och kör igång med sysslorna. Vi äter vid 13-tiden och förbereder för jobbet. Jobbar 15.30-20.30. Äter middag och sover. Så även om jag är ledig på dagarna, så blir det ungefär lika lite ledig tid som de som jobbar ”normal” arbetstid (9-17). MEN jag har ju mina helt lediga fredagar och då brukar jag få desto mer gjort. Men då måste jag ju vara frisk också och det är jag fortfarande inte helt och hållet.

Men det går framåt – på alla håll…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *