Ny Fitbit – Versa 4

Ny Fitbit – Versa 4

Sedan 31/5 2013 har det suttit ett aktivitetsarmband på min arm. Det har väl passerat sisådär 8-9 olika genom åren, nu sitter det en sportklocka på armen för första gången! Jag har blivit med Versa 4 🙂

Jag utreddes för sömnproblem för massor med år sedan och för att ha lite koll på sömnen fick jag en Fitbit Flex av Martin. Sedan dess har jag testat Fitbit Charge, Charge HR, Charge 2Charge 3, Charge 5 och säkert ännu fler, här kan ni läsa om testet jag gjorde en gång, och nu sitter en Versa 4 på min handled.

Nu ska jag alltså testa en klocka, istf ett armband och den har en massa spännande funktionen. Jag fattar inte ens hälften, men gillar den tydliga displayen. Trots att det är en klocka så är den ändå ganska liten. Det är därför jag hållit fast vid mina aktivitetsarmband, för att de är små och nätta, men den här är inte jättemycket större trots att det är en klocka.

Ett ”vanligt” armband är inte varit min grej, jag vill pimpa mina accessoarer och har därför alltid köpt nya armband. Såna som är lite finare (måste ju funka på röda mattan!) och lite enklare att knäppa, jag har svårt att använda händerna till pilliga saker och behöver enkla lösningar som sitter säkert. Här nedan är några av de Fitbit och armband som jag använt under åren.

Jag har alltid varit nöjd med Fitbit, främst för att de är enkla – men också för alla roliga utmaningar. Det är faktiskt pga utmaningarna som jag hela tiden haft just Fitbit. Men nu är utmaningarna borta… det är så tråkigt, så nu skulle det egentligen inte spela någon roll vilket märke jag har. Men jag är nog fast ändå…

Jag behöver ingen häftig klocka, med massor av funktioner. Jag vill se antalet steg tydligt, tid och gärna puls. Allt annat är bonus. Men visst kollar jag varje morgon hur sömnen har varit och det har ju varit väldigt praktiskt att se när nästa mens är på g. Men som sagt; stegen är viktigast.

Än så länge trivs jag med den här, även om den är på gränsen till för stor. Men den är ju ganska snygg ändå. Nu ska jag bara fixa ett annat armband (finns på amazon och wish), så blir det nog riktigt bra. Ett i guld såklart 🙂

Har ni något aktivitetsarmband eller sportklocka?


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

3 svar på ”Ny Fitbit – Versa 4

  1. Jag har också haft Fitbit innan, precis som du uppskattade jag den nätta designen. Men nu har jag en Apple Watch, vilket jag drog mig för ganska länge. Men det ÄR smidigt att kunna gå och lyssna på ljudbok eller prata i telefon när jag är ute och går utan att ha behöva ha telefonen med sig. Sen har den också en mängd funktionen som jag inte har en aning om 🙂 Men är väldigt nöjd! Och har också köpt lite olika armband så att det går att variera beroende på outfit 🙂

  2. Kul att du verkar tycka om den trots att du tycker den är för stor. Jag har hört talas om klockorna fitbit men använder ingen själv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *