Nya skor, naglar och deklarationshat!

Nya skor, naglar och deklarationshat!

Tiden går så otroligt fort! Det känns som alldeles nyligen när vi stod med all packning och skulle iväg till Gambia. Men det är nästan fyra månader sen… Sedan dess har det hänt en hel del och händer en hel del hela tiden.

Just idag har vi varit till Skärholmen och köpt skor till både mej och Martin. Jag behövde lite snyggare gympadojor/sneakers som går att ha lite överallt. Det är inte så lätt att köpa skor åt mej längre, mina gjutna sulor ska få plats och de ska gärna gå att bygga klack på. Jag får bygga om två par skor per år och då gäller det att välja noga. Jag tror att ett av paren jag köpte idag ska få ta en tur till ortopedverkstan.

Nästa vecka är det sk pressvecka och då gäller det att ha bekväma skor. Under 2-3 dagar har nästan alla PR-byråer öppet hus och man vill gärna hinna med så många som möjligt för att samla så mycket material som det bara går om kommande säsongens nyheter. Ungefär 30 ställen ska jag försöka hinna med och det kommer bli måååånga steg! Oftast har man dessutom massor att bära i slutet av dagarna, så det blir värsta träningspasset.

Men veckan börjar med träning och andra behandling av fettsprängningen och direkt efter det en invigning av ett nytt hotell inne i stan. Invigning betyder snygga naglar, så eftermiddagen har gått åt till nagelfix. När det gäller nagellack har jag ett par favoriter, bla Depend och Idun men nu har även Lumenes gellack hamnat där också. Alla de här lacken håller sej snygga länge, så det jag lägger på idag är fint hela veckan.

Idag har vi även fixat de förhatliga deklarationerna. Inte ens i sista minuten!!! Jag är inte kompatibel med siffror och papper och har aldrig varit, så det får Martin ta hand om. Förr om åren har det varit min pappa som gjort det och det har nästan alltid slutat med att jag blivit frustrerad över något papper eller siffra som inte stämmer eller hittas. I år är första gången jag kan göra allt på nätet, förut har det alltid varit något med företaget, huset eller mina aktier som inte gått att deklarera elektroniskt. Å då ska man inte bara skriva allt för hand, man ska hitta en sån där förbenkad brevlåda också! Och de växer inte på träd, som de gjorde förr. Varför skickar hon inte med posten, tänkte ni nu. För att jag inte litar på posten! Jag saknar hur mycket post som helst och tänker inte bli skyldig 2000 spänn för att min deklaration kommit bort. Så hittills har jag (eller pappa) letat upp den där brevlådan. I år behöver jag inte det. Nu är allt klart, deklarationen är inskickad elektroniskt och det känns otroligt skönt!

Helgen har alltså varit produktiv och gått åt till en massa ”måsten” som känns skönt att ha stökat undan. Veckan som kommer blir det inte mycket gjort på hemmafronten alls. Jag är borta massor, hundvakten får nästan bo här och Martin får sluta så tidigt han kan eftersom jag är ute och springer på stan. På fredag kommer jag att vara helt slut och bara sitta i soffan och stirra rakt fram. Typ.

Men lite har jag förberett. Veckans matsedel kommer ut som vanligt imorrn. En matsedel som jag förmodligen inte kommer att kunna följa själv, men den är jäkligt bra! En massa god mat! Så ha koll på den och ta de rätter som lockar er. Vågen kommer att peka åt helt fel håll imorrn pga allt godis, men det struntar jag i just nu. Det är som det är.

Hoppas ni får en fin vecka och att solen kommer tillbaka till oss alla. Livet blir så mycket enklare med lite sol på näsan. Eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *