Otroligt skönt!

Otroligt skönt!

För första gången sedan barnen föddes känns det som om jag faktiskt skulle kunna få helt ordning i hela huset samtidigt! Å dessutom ha ordning mer än en kvart! Det blir färre och färre grejer, mer och mer lättstädat. Å det känns så skönt!

Undersökningar visar att röra är stressande och jag håller med till 100%. De senaste två åren har jag rensat ur massor och nu kan jag se resultatet. Nu har även de andra i familjen gått in för samma tänk, så varje gång någon av oss röjer – försvinner det grejer. Det mesta säljs och ger ett tillskott till någon resa.

Förra helgen var det garderoberna som byttes ut. Ikväll ska en päls, jackor och lite annat ut på nätet för att säljas. Dena helg har det varit Juniors och vårt sovrum som har röjts. Den här gången har vi inte mycket som ska sälja, utan sakerna har mer fått sina rätta platser. Det är inte riktigt klart än, men på god väg.

Det känns som luften är lättare att andas på nåt vis. Att inte behöva skämmas när någon kommer hit oanmäld är otroligt skönt. Att slippa ursäkta röran… visst den som kommer hit kommer frivilligt och vet oftast vad som väntar, men ändå. Att trivas i sitt egen hem är otroligt viktigt! Även om jag alltis trivts hemma, så har röran stressat mej. Nu kan jag för första gången på 18 år trivas helt och hållet både med ordningen och utseendet på rummen. Bara trappen kvar att fixa, så är det värsta gjort  🙂

Att det ska vara så svårt att lära sej hålla ordning. Hur gör andra???

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *