Späckad dag!

Späckad dag!

Det verkar som om dagarna hos oss är som ketchupflaskor; ibland händer det inget, inget, inget… sen händer det massor! Nu har vi haft det ganska lugnt några dagar, latat oss i solen och bara pysslat runt. Idag ska massor göras!

I helgen ska vi sitta på simtävlingar i Linköping. Junior åker dit redan idag och resten av familjen (utom Baileys) åker tidigt imorrn. Så idag ska det packas och fixas. Junior har tagit ledigt idag och är till frisören. Det är lättare att få stuk på badmössan med kort hår och ska man jaga tiondelar så får man tittat på alla smådetaljer. När han kommer hem ska han packa och äta lunch. 12.30 ska han stå vid simhallen och kliva på bussen.

Martin ska också klippa sej. Medan han fixar det går jag med Baileys en sväng. Han orkar inte gå så långt i den här värmen, men ligger gärna och solar tills han knappt orkar andas. Efter lunch kör vi alltså Junior till bussen och sen fortsätter vi mot Södertälje för att hämta vår bil. Efter två veckor på verkstan är den krossade dörren bytt och bilen lackad. Sen blir det att lämna hyrbilen och åka hem och packa våra grejer. I Södertälje ska vi fixas en del inköp också, när vi ändå är där.

Ikväll ska Senior på filmkväll med skolan, så middag får jag och Martin äta ensamma. Vår chef tyckte att vi skulle fira med en flaska champagne idag. Vi hade nämligen klassbesök under veckan. Det betyder att våra chefer eller andra ansvariga kommer ut och granskar vårt jobb. Idag fick vi ett mail där det stod att Martin nu är en av de bästa konsulenterna och att vi borde fira det 🙂 Kul att höra och skönt att få kredit för allt jobb vi lagt ner!

Nähä… om man skulle köra igång en maskin tvätt?!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *