Pappa har smitit!

Pappa har smitit!

Idag är det alltså fars dag. Min egen pappa har smitit, han är på Öland och har det förhoppningsvis väldigt bra. Så han får bara ett grattis på telefon, det blir oftast så eftersom vi inte firar det nåt särskilt.
 
Däremot ska vi fira Vännens pappa, vi är ditbjudna på lunch. Senior har uppmärksammat Vännen, hans första fars dag  😉 Han är ju inte riktigt pappa till barnen, men bryr sej iaf om dem som om de var hans egna. Han såg väldigt förvånad ut när Senior sa grattis till honom.
 
Nu blir det frukost tillsammans med barnen och sen ska jag lägga mej i badet. Jag har utegångsförbud idag med, men jag tror att febern är borta. Jag tycker jag mår relativt bra nu, bara lite snorig, men Vännen gör sin egen bedömning… Han tar hand om allt så jag ska bli frisk, han är en pärla!
 
Grattis alla pappor, ha en riktigt fin dag!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *