Presentkorten var för gamla :-(

Presentkorten var för gamla :-(

Idag hade Kapp Ahl ett bra erbjudande om 20% rabatt för hela köpet. Jag behöver en del nya grejer och hade kollat in vad jag ville ha. Dessutom hade jag presentkort för 850 kronor som jag villa göra slut på.
 
Jag och mamsen går glatt ner till centrum och jag hittar massor som jag vill ha och som passar perfekt! Summan blir 810 kr, då har jag hittat en del till killarna också. Går till kassan och ska betala, hivar upp presentkorten och ger till kassörskan. När hon tittar närmare på korten så är hälften utgånga!!!
 
Så det blir till att betala både med presentkort och de pengar som finns på KF-kortet. SURT! Jag som hade tänkt använda alla presentkort och verkligen unna mej. Så på måndag måste jag ringa till KF och se om de kan ge mej nya presentkort eller nåt. Jag vill ju inte sumpa 400 kronor, så det är väl bara att försöka.
 
Men det blev iaf snygga kläder  😉
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *