Att bli av med körkortet är surt

Att bli av med körkortet är surt

Det svider nog för alla som kör så pass fort att de blir av med körkortet. Men extra surt blir det ju om man är en sk. kändis och tidningarna dessutom skriver om det.
 
Som i Anitra Steens fall. Anitra körde i 80 där det var 50, och det vet väl nästa alla att man blir av med körkortet om man kör 30 för fort – särskilt på en 30 eller 50-sträcka? Hon säger att hon inte såg att det blev 50-väg… Så kan det väl va? Jag menar… det är ju inte glasklar skyltning överallt. Men oavsett det så har vi fortfarande inga 80-vägar i Sverige… än… så då körde hon ju för fort ändå.
 
Jag är inte kändis, men jag har heller inte hur mycket pengar som helst och vill gärna inte betala böter. Dessutom tror jag att vägmärkena har en betydelse – så jag håller faktiskt hasigheten nästan till 100%. Visst kan man ha bråttom, men jag kommer hellre fram hel och utan att ha skadat någon och dessutom med pengarna i behåll – än  inte alls eller betydligt fattigare.
 
Så präktig är jag!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *