Så haver vi firat

Så haver vi firat

Klockan 17.45 gick bilen mot Lammet & Grisen! Här skulle vår
18-månadersdag minsann firas. Som ni redan vet så firar vi allt som går att fira, det livar lixom upp vardagen tycker vi 🙂

På Lammet & Grisen äter man (precis som det låter) helstekt lamm eller gris. Det är VÄLDIGT gott! Innan vi åkte ställde vi alla på vågen, bara för att se hur gott det faktiskt är. Jag kan väl säga så här… den som gått upp minst var Martins pappa som ”bara” ätit 9 hg och den som tyckte det var godast var Martin som ätit 3,2 kg!!!!! Då frossar man… Men Junior var inte långt efter; 3,1 kg 😀

Alltså har vi slirat av banan ganska rejält, men det är bara att köra på som vanligt igen imorrn. Står vi still på vågen på måndag är det ganska otroligt.

En rolig sak hände iaf och det var att jag fick träffa min gamla klasskompis L. Vi gick i samma klass från ettan till nian. Ingen av oss tyckte särskilt mycket om vår klass, men varandra hade vi inget emot. Så det var ett kul återseende där ca 15 år skulle avhandlas på några minuter. Nu ska vi försöka hålla kontakten så gott det går.

När vi ätit blev det en liten fotosession på taket. Tyvärr var det lite molnigt, så bilderna är väl inte jättebra… men men – håll till godo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *