Så många idéer!

Så många idéer!

Nu börjar jag vakna till igen efter en jobbig höst och en rätt avslagen jul- och nyår. Jag brukar tappa gnistan i oktober-november och piggna till igen ungefär nu när ljuset kommer tillbaka, pga Pälsbollens död tappade jag gnistan lite mer och lite tidigare än vanligt. Men nu börjar det kännas bättre 🙂

Å då börjar idéerna strömma till, så pass att de är så många att de är lite svåra att sortera och prioritera. Det är så mycket jag vill berätta om och skriva om, att jag inte vet vart jag ska börja. Dessutom glömmer jag mina idéer lika snabbt som jag kommer på dem, trots att jag försöker att skriva upp dem när de dyker upp. Det är när jag ska somna på kvällen, som de flödar som mest och då har iaf inte jag något att skriva på eller ens lust att tända lampan eller mobilen för att anteckna. Så jag försöker komma ihåg och det går ju sådär… Är det fler som funkar så kanske?

Just nu funderar jag mycket på när jag äntligen ska få vaccinet och när livet ska kunna bli hyfsat normalt igen. Hur normalt kommer det att bli? Jag tänker på resor som kanske ska kunna bli verklighet redan i sommar och definitivt nästa vinter. Det finns även en massa funderingar kring sociala medier och hur de påverkar oss. Jag vill berätta om resor jag gjort och hittills inte skrivit om, länder och platser som jag gillar extra mycket och vill tipsa om.

Jag har även blivit ombedd att berätta mer om de operationer jag gjort och allt det där man inte pratar om. Tabuämnen som klimakteriet, mens, min bröstförminskning, självbild, inkontinens och en massa annat. Jag har ju åtgärdat rätt många problem, flera som man vanligtvis inte pratar om och sånt som vi borde prata mer om.

Vi har nya projekt här hemma som jag också vill berätta om och som jag ser mycket fram emot att få köra igång med. Vi ska göra om hela baksidan, bygga lite nytt och göra vårt hem ännu mer trivsamt. Något som är extra viktigt nu när man tillbringar mesta tiden hemma. Året börjar att formas, planer börjar struktureras upp. Även här är det mycket som snurrar i skallen 🙂

Som sagt: ljuset börjar komma och jag börjar piggna till. Vid den här tiden på året brukar vi komma hem från årets första resa. Vi har vanligtvis haft några härliga veckor i solen och är i lite piggare och i bättre form igen. I år sitter jag istället framför min ljusterapilampa och gör mitt bästa för att må bra.

Formen har en liten svacka, men igår körde vi upp på banan igen när det gäller sömnen. Jag måste sova vid 22, annars funkar jag inte men sedan ungefär en månad tillbaka har det blivit senare. Funkar inte sömnen tar man gärna till något sött för att hålla sej vaken… så nu är det tillbaka till rutinerna igen och det känns bra.

Så nu kör vi! Trasslet i skallen ska trasslas upp, jag har massor att berätta! Är det något som just du vill att jag berättar mer om?

Missa inga inlägg: följ bloggen på Facebook och mej på instagram

17 svar på ”Så många idéer!

  1. Då jag själv är viktväktare gillar jag att läsa sådana inlägg. Få tips och idéer. Sen bara jag älskar att läsa reseinlägg. Det är ju mitt stora intresse. Tror många hade varit intresserad av att läsa er kommande projekt i ert hem.

  2. Jag fungerar precis likadant! Får massa idéer när jag ska sova och sen gäller det att komma ihåg dem också! Alltid roligt att läsa projekt och sen är jag intresserad av träning och hälsa så sådana inlägg är alltid inspirerande att läsa 😊

  3. Här i Finland säger de att tidigast till hösten kommer vi kunna leva mer normalt (obs, mer, inte helt normalt) trots vaccin. vet inte ens om jag får ta det pga att jag ammar, verkar lite diffust. Maken får i alla fall sin dos denna vecka då han jobbar i sjukvården

  4. Jag läser gärna om vad som du skriver, det är kul att läsa olika inlägg. Ja det är många tankar som rör sig kring covid, vaccin och inte. Vågar man ta vaccin, varför skulle man ej, tänk om osv

  5. Vad härligt att du fått tillbaka kraften och börjat spruta fram nya ideér igen. Önskar att jag också vore där men tyvärr så är det inte så. Men snart så vänder kanske livet för mig också. Dela gärna dina nya ideér så vi andra kan få lite ny input

    1. Du får säkert också energi vart efter ljuset kommer tillbaka. Jag delar så fort jag får ordning på tankarna 🙂

  6. Hej. Inspirerande läsning 🙂
    Jag är lite nyfiken på att veta mer om dina barn och utmaningarna med de funktionshinder det har. Känner igen mycket av det du skriver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *