Saknar min snarkande gubbe!

Saknar min snarkande gubbe!

Martin är på kurs, Senior jobbar och Junior är hos sin tjej. Baileys ligger och sover i Martins säng och allt är tyst i huset. Nåja, förutom Baileys snarkningar då… han snarkar som värsta karl´n!

Jag sov sååå gott inatt! Man sover väldigt mycket bättre utan en mans snarkningar, ändå kan jag känna att jag saknade dem. Ju mer Martin väger desto ljudligare blir snarkningarna. Just nu ligger de på en acceptabel nivå, vilket innebär att jag vaknar 1-3 ggr per natt och dänger till honom. Då slutar han oftst direkt. Inatt behövde jag inte det och när jag vaknade i morse så kändes det jättekonstigt 🙂

Tydligen hade Martin en intensiv dag igår. I vanliga fall kommer det sms regelbundet när han är borta, igår var det tyst som i graven. Han ringde långt in på eftermiddagen och ursäktade sej, de hade haft fullt ös hela dagen och allt var väldigt intressant. Dessutom satt han vänd så kursledaren hela tiden såg honom och då kan man ju inte sitta och skicka sms. Han är på ledarskapsutbildning och de har fått göra en massa intressant grejer hittills. Så det blir nog lika tyst idag 🙂

Jag klippte mej igår och det blev faktiskt ganska bra. Skönt att få lite ordning på skallen. Nästa vecka är det klassträff… har lite blandade känslor inför det. Jag bäddade rent i Martins säng igår och ska fixa min idag. Junior ska få städa badrummet medan jag fixar i sovrummet. I eftermiddag kommer ett av extrabarnen hit, Lilla M, vi ska bara myyyyysa! Det var meningen att vi skulle gå på bio, men den film vi ville se har slutat gå. Så det får bli nåt gott att äta och sen en video eller nåt. Det spelar ingen roll vad vi gör, bara vi är tillsammans!

Men först ska jag äta frukost och gå en promenad med Baileys. Jag har lyckats komma upp i 10 000 steg en enda gång den här veckan. Idag borde jag komma över igen… solen skiner – då är det mycket enklare!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *