September

September

Första höstmånaden. Var sjutton tog sommaren vägen?

I år har jag haft den skönaste och lugnaste sommaren på 16 år. Men det har inte varit den soligaste eller varmaste precis. Det har mest varit moln tycker jag, även om maj var fin – men då är det väl fortfarande vår? Hoppas september visar sej från sin soliga sida, så man kan lagra lite mer D-vitamin innan tråkiga oktober kommer.

Igår vällde det in folk här i Tumba. Ytterligare 9 personer skrev in sej och till slut blev vi 60 personer där inne i den ganska lilla lokalen. Många blev jätteglada över att vi snart startar i Tullinge, så det blir nog många som kommer gå där istället. Vi har så himla bra medlemmar nu, de är trevliga, glada och roliga – men framförallt är de motiverade! De vill verkligen förändra sitt liv den här gången och gå ner i vikt för gott. De flesta iaf… De flesta köper ”Förköp” så att de inte kan banga ur när det känns tungt, de har lixom fattat att det handlar om tålamod och tid. Att gå ner i vikt på ett sunt sätt innebär inte att gå ner snabbt – utan långsiktigt!

Så i Tumba rullar allt på bra, vi har inte haft så mycket folk på flera år. Ikväll får vi se hur det blir på Kungsholmen… jag hoppas att det kommer mycket folk, men förväntar mej ingenting efter de föregående veckornas besvikelser. Bara att vänta och se…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *