En lång fredag :-)

En lång fredag :-)

Vi kunde inte hålla oss utan delade ut påskäggen redan idag  🙂

Anledningen var enkel och handlade faktiskt inte alls om tålamod, utan att jag tyckte att vi ska ändå äta så mycket annat imorrn att vi kan smaska i oss godisen idag istället. Ungarna fick faktiskt välja när de ville ha sina påskägg redan igår och i morse meddelade Senior att han vill ha sitt och då ville de andra oxå ha sina.

Som jag tidigare berättat så har vi inte bara godis i våra påskägg utan även något som ungarna har önskat eller behöver. Så i Seniors ägg låg en färgpatron bland godiset, i Juniors en laddare med uppladdningsbara batterier och i Mandisens ett par söta trosor. Jag hittade inget kul till Martin så han fick faktiskt bara godis… lite surt eftersom jag vill hitta kul grejer till alla, men men… Av Martin fick jag tofflor  🙂

Idag bjuder Öland på sin allra vackraste sida, det är sol, molnfritt och 18 grader varmt. Vi har precis tagit en lång promenad med Baileys och kameran. Baileys har suttit fint bland både blå- och vitsippor och varit fotomodell. Lite jobbiga tycker han att vi är, men någon fin bild blev det nog.

Nu ska vi placera oss i varsin solstol och lyssna på ljudbok. ”Den förlorade symbolen” med Dan Brown ska lyssnas vidare på. Så får vi se hur långt vi hinner idag, vi har 15 timmar kvar… Junior får inte använda sin fot, han har ont rakt under hälen och jag misstänker hälsporre. Å eftersom det ska vilas bort, så ska han ta det mer än lugnt. Vi får väl se om de lyssnar med oss eller om de ska plugga lite.

Simma lugnt och ha en fin långfredag  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *