Små steg och Veckomatsedel v 51

Små steg och Veckomatsedel v 51

Nu har jag kört stenhårt på gymmet några veckor och jag kan nästan se hur kroppen förändras. Så att kliva upp på vågen i morse var riktigt spännande… jag tänkte att det borde bli plusminusnoll, det blev ett helt hekto ner. Ett helt ok resultat! Nu är det ju lite julfirande som kan ställa till det, men å andra sidan finns mer tid att promenera och träna, så jag satsar på att kapa 1 hekto till. Med små steg kommer man också framåt, tänk på det!

Veckans matsedel är planerad med de lägsta SP-recepten jag har. Så kan jag spåra ur lite (mycket) på julafton, som tack och lov spenderas hos mina föräldrar. Vi kommer alltså inte ha några rester efteråt, vi har inte ens en julskinka  🙂

File i dragon- och senapssås

Klicka på länkarna så kommer ni till recepten.
Håll till godo!

Måndag: Pasta med krämig spenatsås – 2 SP plus pasta
Tisdag: Gratinerad kyckling – 5 SP plus ris
Onsdag: Indiska Räkor – 6 SP plus ris
Torsdag: Julafton!
Fredag: Krämig citron och vitlökspasta – 9 SP
Lördag: Filé i dragon- och senapssås –  4 SP plus ris
Söndag: Krämig chickenkorma – 4 SP plus ris
Veckans sötchock: Jordgubbstriffel

Planen är at jag ska träna måndag, onsdag och lördag och ta promenader varje dag. Nu jäklar! Två veckor kvar till bikinisäsongen  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *