Snabbrapport från Bokmässan

Snabbrapport från Bokmässan

Dagarna går i ett. Idag är det lördag och dag 3 på Bokmässan. Vi springer runt som galningar för att fota och filma och hinner lixom inte mycket annat.

I torsdags kom vi in i för oss en helt ny mässhall. Dagen gick mest åt till filma en översikt över mässan och alla montrar och lära oss känna lokalerna. Det är stort och väldigt rörigt här. Fast det är väl alltid rörigt innan man lär känna en ny plats?

Torsdagen var hyfsat lugn och man kom lätt fram i gångarna. På fredagen var det mer folk och vi fokuserade mest på att prata med folk och var bla med på utnämningen av Årets Bok.

Idag är det lördag och idag är det massor med folk här. Så idag träffar vi mest folk vi känner och lyssnar på ett och annat föredrag. Det stora idag är utnämningen av Årets Crime.

Dagarna går i ett. Och vi börjar bli lite trötta. Detta är bara en kort sammanfattning. Skriver mer utförligt en annan dag.


3 svar på ”Snabbrapport från Bokmässan

  1. Så himla kul med sådana här event. Jag tror min kompis skulle dit oxå så vem vet ni kanske stött på varandra utan att veta. Borde med åka till sånna här saker mera 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *