Snart börjar årets mest kärleksfulla vecka

Snart börjar årets mest kärleksfulla vecka

*** I samarbete med Partykungen.se***

Förra veckan gick Pride Oslo av stapeln, idag pratar RFSL i Almedalen och snart börjar Pride Stockholm. Prideveckan är nog den mysigaste på hela året och nu börjar uppladdningen. Då kläs Stockholm i härliga färger, alla är glada och hela samhället känns på något sätt lite vänligare och hjärtligare. Jag önskar hela året kunde vara som Prideveckan!

Jag har sökt tillstånd för att fotografera, får man det så står man längst fram vid alla konserter och är mitt i smeten när Pridetåget går av stapeln. Det är en upplevelse som är svår att slå! Förra året gick jag runt bland ekipagen en lång stund innan själva tågen kom i rullning. Jag såg alla härliga kostymer och såg hur man fixade det sista och hjälpte varandra precis innan tåget startade. Det mesta sys och knåpas ihop för hand, mycket med hjälp från bla Partykungens utbud.

Partykungen har verkligen allt som behövs, oavsett när man vill piffa till sej lite extra. Just i Pridetåget var det nog änglavingarna som var mest populära, tätt följda av peruker och flaggor. Mycket i regnbågsfärger, men inte allt. Här finns så många grejer att det är svårt att plocka ut bara en favorit, men ett par kan jag slå ett slag extra för. Regnbågsparaplyet är jätteläckert, både för att det är fint och användbart – och för att det är jäkligt läckert med det på bild! Paraplyet med sina färger och en knallblå himmel blir himla fint! Åsså finns där en klänning som gärna kunde få hänga i min garderob. En sån där glittrig som jag gillar, i regnbågsfärger och som skulle lysa upp vilket cocktailparty som helst! Dessutom ser den skön ut och kostar bara 299 kr  🙂

När man fotar är det lite knepigt att klä ut sej, men något ska jag nog kunna piffa till mej med. Oavsett så kommer jag absolut att vara där och det hoppas jag att du också är. Kanske med en flagga eller kul kostym?

Peace, Love and Understanding säger vi väl tills dess och sedan Happy Pride!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *