Sovit så gott!!!

Sovit så gott!!!

Vet ni hur ljuvligt det är att vakna utvilad? Jag har sovit så gott och även om jag inte är pigg, så känns det iaf betydligt bättre än föregående dagar. Tänk vad mycket sömnen gör för humöret.

Igår var jag konstigt nog inte dödstrött, trots två nätter av utebliven sömn. Jag orkade iofs inte göra något särskilt, men iaf gick inte och la mej en enda gång under dagen. Istället satte jag mej vid datorn och fixade lite julklappar och det tog nästan hela dagen. Men nu är de första två nästan färdiga och supercoola!

Idag blir det till att städa och fixa hela dagen. Huset ska gås igenom, sängar bäddas rent, toaletter städas och ett gäng tvättmaskiner köras. Killarna jobbar, så Martin och jag får hjälpas åt. Har kollat runt lite på olika stipendier som jag eventuellt kan söka… men det har jag nog inte tid med idag.

Ikväll kommer en av mina första blogg-kompisar hit på middag. Vi började blogga på Expressen 2006! Så vi har alltså ”känt” varandra i 6 år, men bara träffats en enda gång och det var på Öland förra sommaren. Vi har varit igenom utbildningar, riksdagsval och en massa annat ”tillsammans”. Så ikväll ska vi träffas och prata, prata, prata  🙂

Det småregnar här i Tumba, så vädret lockar faktiskt inte till annat än inomhusvistelse och städning. Så det är väl bara att börja…?

Gör en er fin lördag everyhopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.