Stadigt neråt!

Stadigt neråt!

Idag visade vågen ytterligare 4 hekto ner! Nu börjar det lika nåt, snart årslägsta och då är förra årets lägsta vikt inte så långt borta och sen är jag snart i mål! Det känns så mycket lättare nu när solen skiner och våren är på g på riktigt  🙂

Men det är tur att jag inte har vägning på tisdagar eller onsdagar… ikväll åker vi nämligen till Åland. Junior kommer hem från träningslägret vid 16-tiden och då åker vi direkt till Vikingterminalen för att ta oss ut på en 24-timmarskryssning. På ett dygn ska vi äta TRE bufféer… haha, kommer det synas på vågen eller? Men det gör inget, det jobbas bort nästa helg.

Innan vi åker ska jag klippa mej, lämna deklarationen i Hallunda, sätta upp affischer och packa. På kryssningen ska vi äta gott och skratta mycket! Lite taxfree blir det också, bla vin till Seniors student och en Baileys till mej. Har förstått att de flesta köper öl pga priset, det gör inte vi – ingen av oss är öldrickare. Vi köpte en platta för 3-4 år sedan och har fortfarande två burkar kvar… så nej, ingen öl!

Syftet med resan är alltså att umgås, skratta och koppla av. Något som vi är bäst på  🙂

Ha en riktigt fin valborg och ta hand om era ungdomar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.