Stämningsfullt med Lara Fabian

Stämningsfullt med Lara Fabian

På grund av SL höll hela kvällen på att gå i stöpet, nu blev det lite galen början bara…

Martin och jag var inbjudna till Cirkus för att se världsartisten Lara Fabian igår kväll. Tågen har ju gått lite hur som helst och ibland inte alls den senaste tiden, och även igår trasslade det. Alltså var jag ute i goood tid för att inte riskera något. Ändå kom jag bara några minuter innan allt började… Martin satt fast i Uppsala och efter mycket om och men så kom han fram till Cirkus och smög in en halvtimme efter att konserten börjat. Han var INTE glad!!!

Början var alltså inte så bra, men sen blev det bättre. Lara Fabian levererade verkligen! Å hon har trogna fans, det märktes verkligen. Längst fram var en skara människor som skickade upp blommor och presenter på scen, som Lara tog emot och tackade hjärtligt för. Mellansnacket var behagligt och mycket personligt, vi fick veta en hel del om hennes uppväxt, familj, liv och tankar.

Scenen var effektfull med musikerna inom varsin ram. Å vilka musiker! De har nog instrument istället för händer för allt verkade komma så naturligt och enkelt för dem. Otroligt bra! Lara levererade låt efter låt i 90 minuter och hennes fans var lyriska. Jag har bara hört henne några gånger på radio och Youtube och gillar både hennes röst och sätt att sjunga. Jag saknade dock några fartigare låtar, en och annan upptempolåt hade inte skadad. Nu blev det iofs mysigt, men lite variation hade inte gjort saken sämre.

Det här var första gången Lara Fabian stod på en scen i Sverige och närmast väntar två konserter i Finland. Har ni möjlighet att lyssna på henne live någon stans i världen, så gör det! Det är en behaglig och njutningsfull upplevelse som jag absolut inte velat vara utan. Till nästa gång får jag fortsätta lyssna på Youtube  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *