Stockholm Beautyweek 2023!

Stockholm Beautyweek 2023!

Igår var det dax igen för Stockholm Beautyweek. Egentligen är det bara en dag, undrar varför det heter week? Hur som helst så är det en dag där skönhet står i fokus.

Det mesta stod still under pandemin, dock inte Stockholm Beautyweek. Man gjorde så gott man kunde med färre utställare, anpassade lokaler och begränsat antal besökare. På så sätt höll man mässan igång, men det var ju inte som vanligt.

Nu däremot är man tillbaka igen, och jag tror att det faktiskt var rekordmånga utställare på plats på Berns i tisdags. Både uppe, nere, ute och inne kryllade det av hudvård, hårvård, behandlingar och en massa annat. Det är verkligen en dag för den som älskar skönhet!

Jag var där i egenskap av skribent, för att hitta något spännande att skriva om. Mässan öppnade kl 10, jag var där strax efter. Redan då var det galet mycket folk! Jag, som ändå är rätt liten, kunde knappt ta mej fram. Att ställa en fråga eller prata med utställarna gick nästan inte.

Jag gick runt så gott jag kunde och blev lättad när jag hittade utställarna uppe på terrassen. Där gick det att prata och se produkterna ordentligt. Här träffade jag bland annat Carina från Rosenserien som alltid har spännande nyheter, den här gången en ny spraydeo. Jag hoppas kunna besöka henne i Valdemarsvik i sommar och se hur de jobbar.

Klockan 12 var det en välbesökt och informativ pressträff där grundaren Maria och hennes högra hand Lisen presenterade alla utställare och annat som händer under dagen.

Som press hade jag önskat få en stund att gå runt innan allmänheten släpps in. För att helt enkelt se alla montrar och kunna ta bra bilder. Det gick inte nu, och det är lite frustrerande när man ska försöka göra ett bra jobb. För det är en både intressant och rolig dag! Man kan hitta mycket kul att skriva om 🙂

Skönhetsbranschen går snabbt framåt. Det handlar inte längre om att se yngst ut, kurvor eller ha längst ögonfransar. Det handlar numera främst om att trivas med sej själv och fixa till sånt som gör att vi mår lite bättre och orkar mer. Kanske ta bort en gammal tatuering, ett fult ärr eller som i mitt fall: försöka ta bort surmunnen och göra att man mer ser ut som man känner sej. Eller yoga, det är verkligen ett sätt att må bra för många.

Hittade jag något extra intressant då? Jorå, jättesöta hårsmycken från Stella Details, läckra förpackningar från Lilly Nails och en massa nya nagelprodukter. Jag är ju stor nagellacksnörd 🙂

Under covid slutade jag både att fixa naglarna och färga håret. Håret tänker jag låta vara, men naglarna har jag börjat fixa igen. Det gör så stor skillnad både på humöret och utseendet att ha lite färg på tassarna. Tycker inte ni det?


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

14 svar på ”Stockholm Beautyweek 2023!

  1. Vad spännande med beatymässa. Lite avundsjuk på er som har nära till olika spännande mässor. Skulle gärna gå, men inte direkt värt det då bara resan enkelväg oftast är 4 timmar lång för att ta sig till en utställningshall

  2. Gillar inte när det är för mycket folk, så där så att man knappt kan röra sig och är i vägen så fort man stannar till. Men kul för mässan att den var välbesökt!
    Går och fixar naglarna, med fina händer känner jag mig mer kvinnlig och alltid ”fin”. Har aldrig haft fina naglar av mig själv, har tydligen väldigt mjuka naglar. Färgar håret gör jag också, men aldrig hos frisör 🙂 Är inte redo för mina gråa hårstrån riktigt ännu! Däremot tycker jag att det är väldigt häftigt när man är helgrå!

  3. Jag kan tänka mig att det är ett stort sug att komma ut på saker – både bland utställare och besökare – efter pandemiåren. Inte lätt dock att fota när det är sån trängsel. Så bra om skönhetsbranschen har växlat spår lite, för att trivas med sig själv handlar ju inte bara om en ”perfekt” yta.

  4. Jag var på ett litet event förut i dag. Salongen i huset fyller tio år och jag har gått hos dom sen det startade. Så trevligt 🙂 Fick testa på lite saker och fick lite gott att dricka.

  5. kan vara lite drygt när det är mycket folk och då blir det ju inte helt enkelt att fotografera heller, låter som en intressant mässa även om jag skulle ha varit måttligt road av den då jag inte är så där jättintressead. Men snygga nagellack kan ju vara kul att kolla på fast inte om man behöver trängas med folk

  6. Ja vi man undrar ju varför det heter så, men härligt och vara där och kunna förgöra saker igen. Man har nästan glömt pandemin nu,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *