Svensktoppen 50 år!

Svensktoppen 50 år!

Igår var det dax att inkassera/uppleva min vinst från Allas som jag fick förra veckan; två biljetter till jubileumskonserten av Svensktoppen 50 år på Berwaldhallen. Jag tycker om musik och har lyssnat på Svensktoppen från och till under åren, men jag är väl inte största fantasten eller sitter klistrad vid radion varenda söndag. Men kul skulle det bli ändå.

Martin hade tenta på förmiddagen, Senior jobbade och Junior hade ”ledigt” eftersom han skulle iväg på tävlingar. Så när Martin kom hem åkte vi iväg med Junior och åt sushi och myste lite, sen drog vi till Eriksdalsbadet inne på söder. Vi hann inte se så mycket av tävlingen, utan fick dra iväg strax efter de började. Vi trodde nämligen att trafiken skulle vara värre… Det slutade med att vi kom fram till Berwaldhallen alldeles för tidigt, men bättre det än för sent.

Carolina Norén och Ulf Elfving höll i trådarna och Jessica Andersson, Sonja Aldén och Svante Thuresson sjöng en mängd gamla och nya svensktoppslåtar på sitt sätt. JAg som inte gillar Thuresson särskilt mycket fick faktiskt en helt ny syn på honom. Det var BRA! Det enda jag saknade var ett solonummer med Björn Skiffs låt Håll ditt hjärta och ett extranummer. Jag menar: får man inrop, applåder och blir uppkallad på scen mer än en gång då måste man ju ha ett extranummer! Det hade man inte utan körde en repris på en låt de redan framfört. Lite pinsamt kan jag tycka, det är ju iaf proffs!

Men vi var himla nöjda med hela konserten som helhet ändå  🙂
Här kommer iaf den låten jag saknat, så att alla kan njuta av den….

 

 Håll till godo!

Fina lokaler och alltid härliga musikaliska upplevelser med hög klass. Tyvärr är fikat i pausen för dyrt för att ens tänkas på… Enklast att ta sej tid kommunalt eftersom parkeringsfrågan är svårlöst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.