Tar ett djupt andetag…

Tar ett djupt andetag…

Jag laddar inför kaoset nästa vecka. Varje dag ska något möte kommas ihåg och det är bara saker som stressar mej… två läkarbesök med Senior, möte med LSS och ett föräldramöte. Jag ska hinna träffa mina kontaktbarn och sen är det vaccination mot Gula Febern på fredag. Vi ska städa ur Martins rum i föräldrarnas lägenhet på lördag och på söndag är det först avslutning med Seniors skytteklubb och sen tävlingar med Junior. Sen ska man tydligen jobba också!

Jag HATAR såna veckor! Ändå borde jag vara van, så såg veckorna ut hela tiden förut. Tyvärr har jag blivit väldigt stresskänslig och känner redan nu av stressen nästa vecka, korkat va? Jag förbereder mej så mycket jag kan genom att planera och se till att inget lämnas åt slumpen, sen tar jag en dag i taget och hoppas på det bästa.

I bästa fall går jag ner lite i vikt av stressen, men jag vet ju att det brukar vara tävrtom med mej. Så jag når nog inte målet nästa vecka heller… 3 veckor kvar!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *