Två recept på lakrits!

Två recept på lakrits!

I morgon åker jag till Helsingfors på Lakritsfestival. Jag möter upp Pernilla på pendeltåget och en massa andra bloggare på Vikingterminalen. Tillsammans ska vi äta middag och ha skoj innan vi går till sängs för att vara utvilade och gå på mässan hela söndagen. Sen blir det en repris på söndagkvällen, med middag och skoj innan vi kommer i hamn i Stockholm igen på måndagmorgon. Det ska bli himla kul! Självklart ska jag både försöka blogga och instagramma under tiden, men allt beror på om det finns wifi.

För att komma i rätt stämning bjuder jag på två härliga recept med lakrits. En Hummersoppa som är så fantastiskt god och faktiskt passar även den som ska gå ner i vikt, har för mej att det bara var 2 eller 4 PP för en portion. Åsså Lakritsfudgen från himlen, den är så snuskigt god! Klicka på länkarna så kommer ni till recepten  🙂

Det är snart dax för lunch och jag har knappt börjat dagen. Ska väl börja packa lite och förbereda helgen. Får nog börja med en hundpromenad innan regnet kommer tillbaka. Ha en riktigt fin fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *