Upp igen…

Upp igen…

Efter en riktig katastrofvecka var det alltså dax att ställa sej på vågen igen… fuskvägningen i helgen bådade inte gott… men det var inte sååå illa. I fredags var det ILLA, nu var det bara lite illa… 3 hekto upp. Jag kan ta det, särskilt som jag sett drygt 2 KILO framför mej.

I lördags styrde vi upp allt, pratade igenom hur vi måste göra och vad vi mår bra av. Jag fick jobba ikapp en hel del och Martin gjorde det jag bad honom om. Hemmet är fortfarande rörigt, men lite bättre än förut. Kommer bara den efterlängtade solen tillbaka så ska det nog bli riktigt bra.

I lördags var det bara jobb! Jag satt precis hela dagen och fick massor gjort. Igår började jag dagen med en timme på löpbandet och där ska jag ställa mej strax igen. Är inte särskilt taggad, men det får jag bortse ifrån. Motivation är oftast inget som bara kommer, det får man ibland tvinga fram. Så är det nu. Jag vill inte se siffrorna på vågen eller bilden i spegeln, då får jag göra nåt åt det. Det finns inga genvägar.

Jag ser i almanackan att jag har två lugna veckor framför mej. Påsken kommer verkligen som en räddande ängel. Största godishelgen på året ska bli friskvårdshelg för oss. Allt är planerat, här är planen, (klicka på de färgade länkarna – där finns recepten):

Måndag
En timme på löpbandet + hundpromenad
Muggkaka till lunch
Köttfärsås till middag (blir matlådor också)

Tisdag
Besök hos Kiroporaktorn som kommer skälla på mej
Hundpromenad
Fried Rice på det som finns till lunch
Sallad till middag

Onsdag
Hundpromenad
Lunchdate med bästa kompisen
Event på Röhnisch
Panerad kyckling till middag

Torsdag
Martin är ledig och får ta hundpromenaden medan jag tränar på Curves
Sushilunch med kontaktpojken
Sallad till middag

Fredag
Löpbandet eller springa ute om det är tillräckligt varmt.
Hundpromenad
Sallad till lunch
Risotto till middag

Lördag
Springa eller Curves om det är öppet.
Hundpromenad
Vi bojkottar påsken och käkar sallad till lunch, med ägg till kanske…  🙂
Världens godaste moussaka till middag

Söndag
Hundpromenad
Lunch hos Martins föräldrar
Sallad till lunch

Jag ska försöka städa under veckan och jobba undan så mycket jag kan, så jag kan vara helt ledig lördag och söndag. Det blir nog inte så, men jag ska försöka. Det egentligen inte jobbet som stressar mej, det är vikten och vädret. Det ena kan jag påverka, inte det andra… tyvärr!

Med den här planeringen och Martins hjälp så skulle det väl vara själva F-N om det inte blir ett minus på måndag. Nåt godis blir det säkert, men planen är att bara äta bra mat, ha det lugnt, skratta mycket och motionera. Då brukar det bli minus. Så nu kör vi enligt planen och hoppas på det bästa. Hur ser er påsk ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *