Utmanade en medlem

Utmanade en medlem

Vi har en jättemysig grupp medlemmar som går hos oss i Tumba. En av tjejerna har gått ner nästan 30 kg och är så lycklig. Hon ska nu genomgå en fertilitetsbehandling och ser fram emot att kanske få bära en bebis i sin nya krppp, samtidigt som hon är orolig för att gå upp i vikt igen. Hon är dessutom inte färdig med sin vikt, utan ska gå ner ca 20 kg till.
 
Igår fick jag veta att hon röker, cirka ett paket om dagen. När alla hade gått pratade vi om det och att hon faktiskt borde lägga av med det också. ”Men då går jag ju upp i vikt!” Var hennes första reaktion. Då sa jag ”Den här gången handlar det inte om dej, utan om din kommande bebis”. Hon har fixat till sin kropp för att kunna bära bebisen, nu måste ju bebisen dessutom få en giftfri kropp att bo i. Det tog tydligen skuv.
 
Nästa måndag ska hon ge mej positiva nyheter om sin rökning – jag hoppas hon lyckas. Hon vill så gärna bli med barn och då vill man ju självklart ha sunda och friska barn också – eller hur? Lyckas hon ska hon få något fint av oss, vi vet inte vad. Ni får gärna ge oss förslag!
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *