Vad sjutton betyder det???

Vad sjutton betyder det???

Jag anser mej relativt intelligent och snabbtänk, men igår fick jag en fråga som jag inte kunde svara på – trots att den var väldigt enkel. Jag var på inskrivningssamtal på Curves och Sussie ställde frågan ”Vad betyder må bra?”.

Asså… jag vet ju när jag mår bra och särskilt när jag mår som bäst, men vad betyder egentligen ”må bra”?

Jag tycker att jag mår bra nästan jämt, iaf  9 dagar av 10. Det är dagar då värken inte är värre än att jag kan göra det jag vill och är så pass utvilad att jag inte behöver sova middag. Då mår jag bra! Jag mår bäst när jag är ledig, sitter i en solstol, solen skiner och det är 25 grader varmt. Men vad betyder ”må bra”?

Är det när kroppen gör det man ber den om? Är det att vara frisk? Isf mår jag ju aldrig bra… så det kan det ju inte vara. Allt är förstås relativ och olika för olika människor. Det som är må bra för mej är förmodligen inte detsamma för dej. ”Må bra” är nog väldigt stor skillnad beroende på om man har en kronisk sjukdom eller är helt frisk. Och det är där det blir knepigt. Jag är ju aldrig helt frisk, men tycker att jag mår bra nästan hela tiden ändå.

Må bra… smaka på ordet. Man vet när man mår bra, men vad betyder det egentligen. Vad betyder ”må bra”? Jag har inget svar. Har du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *