Vårdagjämning?

Vårdagjämning?

Snart är det påsk, men känns snarare som jul… årstiderna har förskjutits och det kanske är dags att vrida lite på almanackan så att våren är april – juni, sommaren juli – augusti, hösten september – november och vintern december till mars. För det är väl så det sett ut de senaste åren?

När jag tittar ut ser jag MASSOR med snö igen och det snöar konstant. Var ute tre gånger igår och skottade, men det syns inte. Visst, det är bara att acceptera eller flytta – vädret kan man inte gör nåt åt. Men det känns tungt! Riktigt tungt! Våren fanns ju där, så där så man nästan kunde ta på den. Jag var till och med ute och sprang. Så bra var det!

Nu vågar jag inte ens gå ut. Man ser inte isfläckarna under snön och jag är rädd att göra illa mej igen. Men nu kanske det har kommit så mycket snö att de där isfläckarna inte gör något längre? Det är 5 minus och blåser rejält, väldigt oskönt alltså. Men hunden måste ju ut. Å andra sidan tycker han inte heller om det. Han skyndar sej ut, gör det han ska och springer sen snabbt in och bäddar ner sej i nån säng igen. Men en liten runda får det väl bli.

För att få nån motion har jag suttit på motionscykeln två dagar i rad nu, så idag kan jag knappt sitta. Häcken gör lixom lite ont  🙂 Så idag klarar jag nog inte att cykla en halvtimme som jag gjort föregående dagar, men jag ska försöka. I övrigt ska jag kurera mitt skallebank som jag vaknat med några mornar nu. Måste nog använda bettskenan igen, det brukar funka.

Det här var ett riktigt tråkigt inlägg, imorrn blir det bättre – då ska jag uppdatera er om Smile  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *