Vi behöver mer färg och Rockabilly!

Vi behöver mer färg och Rockabilly!

*** I samarbete med Jetsettrends.se ***

Rockabilly är en musikgenre som skapades på 50-talet av bland andra Bill Haley and his Comets och Elvis Presley. Musiken är en blandning mellan country, som tidigare kallades för hillbillymusik, och blues och är en av de tidigaste formerna av rockmusik. Men det är också en livsstil, där även kläderna spelar stor roll 🙂

Vem gillar inte rockabilly kläder som fluffiga kjolar, fina skor och väskor? Jag gör det iallafall! Å nog har jag sneglat på vackra par som klär sej i 50-talskläder. Tjejerna i fluffiga kjolar och killarna i charmiga hängslen och keps. Så läckert ju!

Jetset and trends startades av Veronika och Morgan Sehlstedt efter en vistelse i Las Vegas. Företaget är unika på så sätt att de säljer nyproducerad rockabilly kläder, inte begagnade. De är noga med passform och bästa pris, kläderna ska både vara sköna och prisvärda. Å så många fina klänningar de har!!! Man blir ju alldeles kollrig när man kikar runt på sidan. Den där rosa skönheten högre upp är min absoluta favorit!

Här finns verkligen allt som har med Rockabilly som livsstil att göra. Damkläder, herrkläder, assessorer, skor… ja tom förkläden och inredning! Allt hittar man massor i webbshoppen, det är enkelt att beställa och man har grejerna ett par dagar senare. Jag måste även tips om REA-sidorna, där fastnade jag ett bra tag.

Jag tycker att vi svenskar klär oss alldeles för tråkigt faktiskt! Det är så mycket svart, byxor och en enkel topp, och svarta skor förstås. Var är färgen??? Vi behöver mer färg!!! Jag tror att vi alla behöver lite mer Rockabilly i vårt liv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *